Als je jouw beanie (set) om wat voor reden dan ook wilt retourneren, helpen we je graag! Je mag jouw bestelde product(en) retourneren binnen 14 dagen nadat je jouw pakket hebt ontvangen. Je kan retourneren in ruil voor een ander product, winkel tegoed of een terugbetaling.


BELANGRIJKE INFORMATIE

GEBRUIK ALTIJD HET RETOUR FORMULIER ---> DOWNLOAD HIER

Zonder dit formulier zullen de producten kwijtraken in het magazijn en zullen wij jouw retour niet kunnen verwerken!

AFGEWEZEN RETOUREN

BeaniePlanet heeft het recht om geretourneerde producten af te wijzen of maar deels terug te storten, als het er op lijkt dat het product al gebruikt is of opzettelijk beschadigd is. Als het product niet binnen 14 dagen wordt geretourneerd, is de bestelling door jou geaccepteerd. Een product dat kapot of beschadigd ontvangen is, dient direct aangegeven te worden bij het support team met het ordernummer.

Als je geen ordernummer hebt, het niet kan vinden of als je het product als cadeautje hebt ontvangen, neem dan contact op met de KLANTEN SERVICE We zullen het ordernummer dan voor je opzoeken.
Het afhandelen en terugstorten van jouw retour neemt 3 werkdagen. Let op, het kan zijn dat het 5 - 10 werkdagen neemt voordat wij jouw pakketje hebben ontvangen en deze verwerkt kan worden.
Op dit moment is retourneren niet gratis. Als je een verkeerd product hebt ontvangen of een product kapot is, neem dan contact op met de KLANTEN SERVICE voor een oplossing.
BESTEL NU, BETAAL LATER!
14 Dagen bedenktijd
Secure Shopping
24.7 SUPPORT
Je bent succesvol aangemeld